Фотелја Релакс- Механички раце за масажа во форма на четири ролери кои се движат горе-долу по грбот.
- Пет различни програми за професионална масажа. Масажа на бутовите, листовите и стапалата со вибрации и воздушен притисок од 33 воздушни перничиња.

- Перниче за седење со функција за масажа со вибрации.

- Три режими на масажа на горниот дел од телото: целосна масажа, парцијална и позиционирана масажа. Може да се избере автоматски или рачен режим, со приспособување на три нивоа на зоната за масажа: широка, средна и тесна.
- Прилагодлив агол на седење во фотелјата (до 160°). - Фотелјата може да ја користат луѓе со различнa висина, затоа што должината на делот за масажа на листовите може да се приспособи телескопски.
- Тивок режим на работа и мала потрошувачка на електрична енергија (160W во работен режим).
- Контрола на сите функции преку далечински управувач.
- Димензии:117х74х74 cm. Тежина: 65 kg. Достапна е во 5 бои.

Цена: 1190 EUR

Цената е со вклучен ДДВ. Плаќањето е во денари, по продажен курс на EUR.

Други фотелји