Фотелја ПремиумОва е една од најсовремените масажни фотелји во светот. - Сет од паметни 3-D механички „раце“ во форма на ролери, кои се движат горе-долу и напред-назад, па така имате чувство како навистина да Ве масираат раце на професионален масер.
- Функција за автоматско откривање на контурите на телото, со чија помош растојанието на механичките „раце“ за масажа автоматски се приспособува, со што се постигнува мошне прецизна масажа.

- Вградени се 98 воздушни перничиња за масирање на целото тело, струкот, колковите, нозете и стапалата.

- Освен петте видови на масажа што ги нудат и другите наши два модела, со овој модел добивате и тродимензионална масажа, со пет различни брзини на масирање. При тапкањето и шиацу маса- жата, ширината на „рацете“ за масирање може да е на пет нивоа.
- Функција за воздушна масажа на раце (вградени се 26 воздушни перничиња), функција за воздушна масажа на нозе (вградени се 38 воздушни перничиња), со 3 нивоа на интензитетот на масажа.
- Функција за загревање на грбот.
- Валјак за масажа на стапалата, со три опции за приспособување.
- Контрола на сите функции преку далечински управувач со VFD екран, MP3-уред, слушалки и USB влез за снимање музика.
- Димензии: 189х78х77 cm. Тежина: 133 kg. Достапна е во 5 бои.

Цена: 1990 EUR

Цената е со вклучен ДДВ. Плаќањето е во денари, по продажен курс на EUR.

Други фотелји