Поставени фотелји за масажа

Фотелји за домашна употребаПоради многуте Ваши барања за домашна верзија на масажните фотелји, одлучивме да Ви понудиме можност да изберете еден од трите модели масажни фотелји и самите да одлучите каква боја најмногу би Ви одговарала за Вашиот стан или за Вашата канцеларија. После склучувањето договор и уплата на 10% капар, Вашата избрана фотелја веднаш ќе влезе во производство и во рок од најмногу 3 месеци лично ќе Ви ја доставиме дома и ќе Ве обучиме како да ја користите. Така ќе имате свој личен масер 24/7/365 и ќе уживате во масажа во Вашиот дом или офис.

Квалитетот на нашите фотелји за масажа е врвен, а по цена тие се неколкукратно поевтини од слични модели кои се нудат во Србија, Бугарија, Грција и др. затоа што се изработуваат само по нарачка.

АНИМА располага со сопствен сервис и доколку некогаш ќе треба некаква интервенција, наш сервисер доаѓа на местото каде што е поставена фотелјата и врши поправка. Гаранцијата на сите наши масажни фотелји е 12 месеци.