Фотелја ЕлегантОваа фотелја за масажа ги има сите опции како и моделот РЕЛАКС, но е посовремена и дополнително нуди:
- Четири различни автоматски масажи: нежна масажа за опуштање, масажа за опоравување од замор, масажа за ис- тегнување на телото и масажа за ослободување од болката.

- Функција за масирање при нулта гравитација за целосно опуштање на 'рбетот - фотелјата имитира бестежинска состојба и го поставува Вашето тело во позиција каква што ја имаат астронаутите во нивните седишта.

- Функција за воздушна масажа на раце со 24 вградени воздушни перничиња, со пет нивоа на интензитет.
- Функција за масажа на долниот дел од телото со 34 воздуш- ни перничиња. Постојат 3 опции за позицијата и 3 нивоа на интензитетот на масажата.
- Програм со тајмер за спиење: интензитетот на масажата постепено се намалува, а фотелјата оди во легната положба.
- Контрола на сите функции преку далечински управувач со VFD екран, со функција да слушате релакс MP3-музика.
- Димензии:130х78х78 cm. Тежина:114 kg. Достапна е во 5 бои.

Цена: 1690 EUR

Цената е со вклучен ДДВ. Плаќањето е во денари, по продажен курс на EUR.

Други фотелји